Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis is bij Luna IT normaal.


Voor computerhulp aan huis In Oldemarkt, Ossenzijl, Paasloo en Blesdijke rekenen we geen extra kosten voor een huisbezoek. Voor andere plaatsen in de gemeente Steenwijkerland, Noordoostpolder, Weststellingwerf, Zwartewaterland, Meppel, Staphorst rekenen wij een kleine tegemoetkoming in de de reiskosten.
In onze tarieven kun je dit nalezen.

Ook in andere gemeenten (afhankelijk van de afstand) kunnen wij computerhulp aan huis aan huis bieden. We kunnen vooraf de kosten bespreken.

Computerhulp aan huis

Omdat niet iedereen naar ons toe kan komen en omdat veel computerzaken geen computerhulp aan huis (meer) aanbieden, doen wij dit wel. Een laptop, computer, tablet of smartphone kan heel belangrijk zijn voor contact met anderen. Niets is vervelender dan niet de mogelijkheid te hebben voor hulp aan huis.

Veel gebruikte onderdelen hebben we standaard mee en kunnen we ter plaatse vervangen of upgraden. Mocht een klus langer in beslag nemen of is het financieel aantrekkelijker voor onze relatie, dan nemen we je apparaat mee naar onze werkplaats en komen wij deze kosteloos weer terugbrengen.

In onze werkplaats kunnen we diverse werkzaamheden combineren waardoor het goedkoper is dan om de werkzaamheden op locatie te doen. We doen dit altijd in overleg. Computerhulp aan huis op maat noemen we dat.

Ook leveren wij nieuwe, 2e hands of refurbished producten aan huis. Kijk voor wat wij op voorraad hebben eens in onze webshop. Bij het bestellen kunt je aangeven of wij je bestelling aan huis moeten leveren.

Dus voor computerhulp aan huis? Kies Luna IT, wij helpen je graag.