Luna IT dienstverlening voor soft- en hardware / computers

Luna IT dienstverlening voor soft- en hardware / computers

Bij de aankoop en het gebruik van computers komt veel kijken. Deze apparaten staan bol van de ingewikkelde soft- en hardware. Vandaar dat IT dienstverlening ook zo goed van pas komt op het moment dat jouw computer of laptop iets nodig heeft. Luna IT staat op dat moment voor je klaar om de helpende hand uit te steken. Dit doen we op zo’n beetje ieder gebied dat met IT dienstverlening te maken heeft.

Waar kan Luna IT allemaal bij helpen?

Om duidelijk te maken waarmee je bij Luna IT terecht kunt, geven we bij deze graag een duidelijk overzicht van de diensten die we aanbieden. Op het moment dat je dan naar één van deze diensten op zoek bent, weet je dat je met ons de juiste partij hebt gevonden. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan:

Reparaties: Het komt geregeld voor dat er iets misgaat met een computer of laptop. Denk bijvoorbeeld aan een kapot scherm, een accu die niet goed meer werkt en een apparaat dat gewoon helemaal niet meer aan gaat. Bij Luna IT gebruiken we dan onze kennis om jouw apparaat weer te repareren. Zodoende maak je hier binnen de kortste keren alweer fijn gebruik van.

Upgrades: Tegelijkertijd is het mogelijk dat een apparaat intussen wat aan de oude kant begint te worden. Je maakt er bijvoorbeeld al zo’n 5+ jaar gebruik van. De kans is groot dat een computer of laptop dan aan een upgrade toe is. Zo vervangen we bij Luna IT bijvoorbeeld een deel van de hardware of de software, zodat het weer van deze tijd is.

Updates: Daarnaast komt het geregeld voor dat er sprake is van updates in de IT wereld. Bijvoorbeeld een update van een programma of een besturingssysteem. Wanneer hierbij hulp nodig is, staat Luna IT voor je klaar. Binnen een mum van tijd is de update dan geïnstalleerd. Jouw apparaat werkt weer perfect.

(Aankoop)advies: Tot slot geven we als expert op het gebied van IT ook advies. Bijvoorbeeld over het doen van een specifieke aankoop. Aan de hand van jouw wensen achterhalen we wat de beste optie is. Maar dit geldt ook op het gebied van de eerdergenoemde reparaties, upgrades en updates. Wij staan altijd klaar om je van passend advies te voorzien. Zo ben je in staat om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van je apparatuur. Dat is toch wel zo prettig.

Nu gebruikmaken van Luna IT dienstverlening

Heb je op dit moment dus behoefte aan een reparatie, upgrade, update of (aankoop)advies? Dan ben je bij Luna IT helemaal op het juiste adres. Laat het ons zo snel mogelijk weten door even contact op te nemen. Wij staan namelijk altijd voor al onze (potentiële) klanten klaar om ze op weg te helpen. Expertise op IT gebied komt vandaag de dag goed van pas. Het scheelt je een hoop tijd en moeite wanneer je dit alles overlaat aan een professional. Wacht niet langer dan nodig is en zet ons direct aan het werk!