ICTwaarborg | ICTkeurmerk

Je computerhulp aan huis – Luna IT is lid van Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en keurmeester voor het ICTKeurmerk. ICTwaarborg | ICTkeurmerk zijn belangrijk ook voor jou!

Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van de ICT-branche in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 deelnemers, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten. 

ICTWaarborg update de branche doorlopend over trends, wet- en regelgeving. Soms gaat er iets niet naar wens rond een koop of reparatie. Kom je daar als consument niet uit met ons, dan biedt ICTWaarborg de mogelijkheid om in zo’n geval te bemiddelen met als doel alsnog tot een oplossing te komen. Op deze manier zijn al vele geschillen, zoals garantiekwesties, opgelost.

Het ICT Keurmerk is er voor de technische beveiliging van al jouw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van je auto. Met ICTKeurmerk weet je dat je zelf alles aan de technische beveiliging van jouw apparatuur hebt gedaan.

Samenvattend is ICTWaarborg | ICTkeurmerk er voor jou en ons belang. 

Ook onze Algemene voorwaarden zijn getoetst door ICTWaarborg. 

ICTwaarborg | ICTkeurmerk
ICTwaarborg | ICTkeurmerk