Upgrades | opschonen

Laptop of computer upgraden of opschonen is om de zoveel tijd nodig.

Na relatief langdurig gebruik komt er altijd een moment dat het apparaat bijvoorbeeld wat vol begint te raken. Of dat de meest recente software nog niet reeds aanwezig is.

Zodoende is je computer of laptop mogelijk een stuk trager dan nodig is.

Erg zonde natuurlijk, aangezien iedere handeling dan een stuk langer duurt.

Upgraden en opschonen gaat in veel gevallen de problematiek oplossen. Je computer of laptop is een stuk sneller en daardoor fijner in gebruik.

Computer upgraden

De computer upgraden, doe je wanneer je voor een nieuwere versie van bepaalde onderdelen van de computer kiest. Bijvoorbeeld wanneer je upgrade naar een nieuwer besturingsprogramma. Windows 10 is een upgrade ten opzichte van Windows 8.1 en Windows 11 ten opzichte van Windows 10. Om maar een voorbeeld te noemen.

Het doel hiervan is om je computer of laptop als het ware een tweede leven te geven. In plaats van dat het apparaat traag is en niet doet wat je wilt, werkt deze na een upgrade weer nagenoeg optimaal. Je kunt er dan nog een hele tijd mee door.  

Computer opschonen

Een computer opschonen is een andere manier om de levensduur aanmerkelijk op te rekken. Middels een grondige opschoning verdwijnen namelijk alle onnodige bestanden. Zo komt er bijvoorbeeld een hoop extra opslagruimte vrij. Een computer of laptop vindt dit over het algemeen erg prettig.

Bij Luna IT verzorgen we graag een grondige opschoning van jouw apparaat. Hierna is jouw computer of laptop weer helemaal klaar voor gebruik. Alles werkt een stuk sneller en efficiënter.

Wil je op dit moment je computer of laptop dus upgraden en/of opschonen? Dan is dit een uitstekend moment om actie te ondernemen. Wij zetten graag onze expertise in om je op de korte termijn verder te helpen. Voor je het weet, heb je je perfect werkende apparaat dan alweer tot je beschikking.

Let wel op om zelf altijd een backup te maken van je belangrijke bestanden. In onze Algemene voorwaarden staat ook opgenomen dat dit je eigen verantwoordelijkheid is. 

Soms komt het voor dat een upgrade of opschoning economisch niet meer rendabel is. Wij zullen dit altijd voorafgaand aan de werkzaamheden laten weten. Misschien hebben wij wel een mooie PC of laptop voor je. Je kunt op ComputerSpul.com ons voorraad laptops en desktops vinden. 

Laptop of computer upgraden of opschonen