Nieuwe computers

Behoefte aan nieuwe computers? Bijvoorbeeld omdat de oude computers niet helemaal meer naar behoren werken? Of omdat er überhaupt nog geen computer aanwezig is?

Dan helpen we je bij Luna IT graag verder bij het vinden van de juiste optie(s). Wij regelen computers inclusief randapparatuur. Mocht je dus bijvoorbeeld ook een printer of eventuele extra monitoren nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem.

Nieuwe computer kopen

Bij een nieuwe computer kopen, dien je op een aantal zaken te letten. Niet iedere nieuwe computer is namelijk een even goede optie. Dit is sterk afhankelijk van factoren als:

 • Opslagruimte:
  Het is altijd fijn om voldoende geheugen te hebben op je computer(s). Bijvoorbeeld om zoveel mogelijk bestanden op te slaan. Geringe opslagruimte maakt de computer namelijk traag.
 • Processor:
  Daarnaast speelt de processor een grote rol bij de effectiviteit van de computer. Deze voert namelijk al het rekenwerk uit. Een krachtige chip levert een groot voordeel op.
 • Werkgeheugen:
  Het werkgeheugen bepaalt de snelheid van je nieuwe computer. Middels het opslaan van tijdelijke bestanden laat het werkgeheugen je verschillende programma’s naast elkaar gebruiken.
 • Besturingsprogramma:
  Een nieuw, up-to-date besturingssysteem is precies wat je nodig hebt om programma’s te starten en af te sluiten. Daarnaast verzorgt het nog veel meer essentiële taken binnen jouw computer.
 • Scherm:
  Een nieuwe computer moet een goed scherm hebben. Groot genoeg en met een hoge resolutie. Bij Luna IT houden we rekening met je specifieke wensen.

Wil je dus een nieuwe computer kopen? Of juist een gebruikte of een computer die refurbished is? Dan zit je bij Luna IT helemaal goed. Onze computerexperts staan altijd klaar om je aan het juiste apparaat te helpen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe computer precies doet wat je ervan verwacht.  

Kun je niet wachten en wil jij je eigen PC samenstellen? Dan kan met de Custom PC Builder. Daarnaast hebben we regelmatige interessante aanbiedingen in onze webshop. Je kunt ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Nieuwe computers