Nieuwe laptops

Er gaat niets boven een nieuwe laptop. Wanneer je al een tijdje met een oudere laptop te maken hebt gehad, levert een nieuwe optie precies waar je naar op zoek bent.

Bij Je computerhulp aan huis – Luna IT bieden we laptops op maat aan. Zodoende verzorgen we een laptop voor je die perfect op jouw behoeften aansluit. 

Je bent dan zo lang mogelijk voorzien van de beste hardware en software.

Nieuwe laptop kopen

Het is belangrijk om bij een nieuwe laptop kopen rekening te houden met een aantal zaken. Puur om er zeker van te zijn dat het aansluit op je behoeften.
Bij computerhulp aan huis – Luna IT letten we dan bijvoorbeeld op:

 • Opslag:
  De opslag is vaak cruciaal. Hoeveel geheugen wil je tot je beschikking hebben om bijvoorbeeld bestanden, foto’s en video’s op te slaan? In veel gevallen geldt dat meer geheugen altijd beter is.

 • Processor:
  De processor voert al het rekenwerk uit om programma’s te draaien en hardware aan te sturen. Logischerwijs moet deze chip kunnen voorzien in datgene waar jij de laptop voor nodig hebt.

 • Werkgeheugen:
  Het werkgeheugen van een nieuwe laptop bepaalt de snelheid van het apparaat. Door tijdelijk informatie op te slaan, zorgt het werkgeheugen ervoor dat je meerdere programma’s eenvoudig tegelijkertijd gebruikt.

 • Scherm:
  Het scherm van je nieuwe laptop bepaalt de beeldkwaliteit. Bijvoorbeeld middels de resolutie, de grootte, etc.

 • Besturingssysteem:
  Het besturingssysteem regelt het opstarten en afsluiten van programma’s, de toegang tot de harde schijf en nog veel meer. Een goed, recent besturingssysteem levert de beste gebruikservaring op.

Heb je dus behoefte aan één of meerdere laptops? Of wil je juist een gebruikte of refurbished laptop aanschaffen?

Dan ben je bij Je computerhulp aan huis – Luna IT aan het juiste adres. Graag helpen we je verder bij het vinden van het juiste apparaat. Dit levert uiteindelijk een maximale gebruikservaring op.

Wil je vast kijken naar welke laptops wij nu op voorraad hebben? Bezoek onze webshop ComputerSpul.com!

We kunnen je een laptop leveren van ieder gewenst merk zo zijn we van deze fabrikanten officieel partner!

Nieuwe laptops | Portfolio