Over ons

Tarieven Luna IT

Ontstaan uit hobby en passie.


Je computerhulp aan huis – Luna IT
is je lokale partner voor alles wat met laptops, PC’s of andere apparatuur zoals telefoons en printer te maken heeft. Wij bieden diverse diensten aan, zoals het repareren of upgraden van je bestaande product.

We komen graag bij je thuis of op locatie.

Ook leggen wij bijvoorbeeld (WiFi) netwerken aan en helpen je als bijvoorbeeld je laptop niet meer wil opstarten.  

Via onze webshop ComputerSpul.com leveren wij nieuwe en gebruikte computerapparatuur zoals laptops, (all-in one) PC’s, desktops, Apple iMac, MacBooks, tablets en printers. 

Kwaliteit, vertrouwen, betrouwbaarheid en partnership

Onze insteek is om kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid samen te laten gaan.

Wij gaan met respect om met jouw product en de data die hierop staat.

Selectieve inkoop, betrouwbare partners en afspraak is afspraak zijn belangrijke pijlers. Zonder samenwerking kun je geen optimale dienstverlening bieden, daarom zijn wij trotse partner van de meeste fabrikanten

Om onze relaties optimaal en onafhankelijk te kunnen adviseren zijn wij geen onderdeel van inkoopcombinaties. Wij werken niet samen met fabrikanten of andere partijen die sturen op omzet.

Wij zijn je vertrouwbare partner dichtbij en komen graag bij je aan huis of op locatie.

Je computerhulp aan huis

Daarnaast is Je computerhulp aan huis  – Luna IT, aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en Webwinkelkeur. Voor jou extra aantoonbare kwaliteitswaarborgingen.

Je computerhulp aan huis – Luna IT werk lokaal in regio kop van Overijssel, Drenthe, Friesland en de kop van Flevoland is actief binnen de particuliere- en MKB markt. Computerspul.com werkt nationaal en is actief binnen de particuliere- en MKB markt.

Op Computerspul.com adverteren wij naast nieuwe ook 2e hands / refurbished producten (altijd met actuele en zelfgemaakte foto’s). Op deze manier kunt je de echte staat van het product beoordelen.

Als kleine onderneming heb je altijd te maken met professionele medewerkers, die naast opleiding ook veel werkervaring hebben. Omdat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, maken wij geen gebruik van studenten (anders dan stage) of andere tijdelijke krachten.

Wij zijn geopend op afspraak. Telefonisch, per mail en via de chat zijn wij iedere dag van 08:00 tot 22:00 uur bereikbaar.

Wilt je bij ons op onze locatie langskomen komen om een product te bekijken, te testen, ophalen of om je computerprobleem voor te leggen? Wij werken op afspraak en zijn flexibel qua tijden. Ook in de avonduren is geen probleem! Als bezoeker is er voldoende ruimte (met airconditioning en toilet) en gelegenheid om het product te testen.

Onze insteek

Kwaliteit

Raadpleeg onze specialisten voor hulp bij een bestelling, maatwerk of advies.

Vertrouwen

Wij staan achter onze producten en diensten en willen dat je er tevreden mee bent.

Betaalbaarheid

Selectieve inkoop, betrouwbare partners zorgen voor betaalbaarheid.