Tarieven

Tarieven Je computerhulp aan huis - Luna IT

Geen opdracht en apparaat zijn hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. 
Wij hebben geen uitgebreide prijslijsten met voor iedere verrichting een vaste prijs. Op al onze werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Tarieven Luna IT

Soort relatie

Tarief

Opmerking

 
Particulier

€ 45,99

inclusief BTW
 
Particulier*

€ 59,99

inclusief BTW en voorrijkosten
(Oldemarkt + 30 minuten reistijd enkele reis)
 
Zakelijk

€ 45,99

exclusief BTW
 
Zakelijk*

€ 59,99

exclusief BTW en voorrijkosten
(Oldemarkt + 30 minuten reistijd enkele reis)
 
Diagnose op de zaak particulier

€ 19,99

inclusief BTW
 
Diagnose op de zaak zakelijk

€ 19,99

exclusief BTW
*  In Oldemarkt, Paasloo, Ossenzijl en Blesdijke gelden geen voorrijkosten

Waarom € 35,- betalen​?

Waarom € 35,- betalen als de werkzaamheden slechts een kwartier in beslag nemen?

Als wij een voordeel met de inkoop van onderdelen behaald hebben, willen wij dat jij daarvan profiteert. Door niet te werken met vaste prijzen kan dit. Jij hebt direct voordeel!

Al onze prijzen zijn direct afgeleid van ons uurtarief. Wij brengen het tarief in rekening in stappen van een kwartier. We kunnen ons uurtarief zo laag houden, omdat wij ervoor gekozen hebben om ons bedrijf vanuit huis uit te oefenen. Hierdoor besparen wij veel in extra lasten welke een bedrijfspand met zich meebrengen.

Uurtarief ?

Voor het genoemde tarief (afhankelijk van afstand) leveren wij u ook bij ons gekochte of gerepareerde laptop/PC (weer) bij u thuis af. (reisafstand maximaal 30 minuten enkele reis, minimaal 30 minuten bij u op locatie) inclusief voorrijkosten & het installeren van WiFi, printer, e-mail, account instellen = volledig gebruiksklaar.

Op onze arbeid is standaard 3 maanden garantie van toepassing. 

Wij hanteren een laag onderzoekstarief (ook wel check of diagnose). Vaak lees je dat deze (normaal hoge) onderzoekskosten vervallen bij reparatie. Wij vinden hier een verkeerd signaal vanuit gaan. Bij ons weet u snel wat er aan de hand is en kunt zelf beslissen, of u wilt dat wij het gaan verhelpen, of iemand anders. 

Mocht uw PC of laptop niet repareren zijn dan kunt u deze altijd bij ons inruilen. Op onze webshop ComputerSpul.com kunt zien welke computers en laptops wij op voorraad hebben.