Webwinkelkeur keurmerk

Onze webshop Computerspul.com is goedgekeurd en geregistreerd lid van WebwinkelKEUR

De support experts van WebwinkelKEUR hebben onze webwinkel uitgebreid gekeurd op de gedragscode waaraan aangesloten webwinkels zich moeten houden. Deze gedragscode is gebaseerd op de huidige wetgeving.

Het WebwinkelKEUR staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Luna IT voldoet aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, onze identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKEUR.
Bij geschillen kun je naast de mogelijkheden genoemd in onze klachtenprocedure ook gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.

Dit is geen standaard onderdeel van onze klachtenprocedure omdat wij zowel on- als offline verkoop en diensten uitvoeren. Onze standaard klachtenprodedure is hierop ingericht. Heb je een aankoop gedaan via onze webwinkel? Dan is de op deze pagina genoemde mogelijkheid vanzelfsprekend beschikbaar voor u!

WebwinkelKEUR keurmerk

Bij WebwinkelKeur leden heb je de zekerheid dat:

✓ Adresgegevens gecontroleerd zijn.

✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KvK en adres goed vindbaar zijn.

✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd.

✓ Je geld binnen 14 dagen na retour terug hebt.

✓ Prijzen duidelijk vermeld staan.

✓ WebwinkelKEUR kan bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kan doen via Digidispuut.nl.

✓ Je echte reviews over onze webshop kunt delen en bekijken.

✓ Wij hebben ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode.

Controle door WebwinkelKEUR + reviews

WebwinkelKEUR is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantbeoordelingen. Luna IT wordt door WebwinkelKEUR beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleert WebwinkelKEUR o.a. of het duidelijk is met wie je zaken doet, wat je afspreekt en of de gegevens op de webwinkel overeen komen met onze KvK-inschrijving.

Klikken op het webwinkel keurmerk bij aangesloten webwinkels geeft je de mogelijkheid om jouw  ervaring te plaatsen met ons bedrijf of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

Geschilbemiddeling

Mocht je ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met ons, dan kunt je terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie van WebswinkelKEUR. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkom je onnodig hoge kosten.

Herkenning WebwinkelKEUR

Het WebwinkelKEUR is een privaatrechtelijk keurmerk geregistreerd bij het BOIP onder registratienummer 0954254. Controleer altijd of een webwinkel ook echt is aangesloten bij WebwinkelKeur. Elk lid heeft een keurmerk dat na het klikken op het logo verwijst naar de pagina met adresgegevens op WebwinkelKEUR, controleer deze gegevens goed.

Je kunt onze pagina bij WebwinkelKEUR hier vinden.

Onze Algemene voorwaarden zijn gebaseerd op het advies model van WebwinkelKEUR en ook inhoudelijk gecontroleerd door WebwinkelKEUR.